Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Install Pack 1

Install Pack 1

- Исталација на принтер или мултифункциски апарат од 1 - 4 компјутери

2990.00 ден./€ 48.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Install Pack 2

Install Pack 2

- Исталација на принтер или мултифункциски апарат од 5 - 10 компјутери

5490.00 ден./€ 89.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.