Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP 150W Slim Adapter (4.5mm)

HP 150W Slim Adapter (4.5mm)

HP Aдаптер 150W

3990.00 ден./€ 65.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 90W Smart Power Adapter

HP 90W Smart Power Adapter

HP Адаптер 90W

2499.00 ден./€ 40.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 90W AC/Auto/Air Combo Smart Adapter

HP 90W AC/Auto/Air Combo Smart Adapter

Адаптер за НР лаптоп (за автомобил)

2999.00 ден./€ 48.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP USB-C 65W Laptop Charger

HP USB-C 65W Laptop Charger

Адаптер за НР лаптоп

- USB Type-C
- 1.6A

2899.00 ден./€ 47.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ZBook 230W Slim Smart  AC Adapter

HP ZBook 230W Slim Smart AC Adapter

Адаптер за НР ZBook 200W

5990.00 ден./€ 97.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.