Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 65W Smart Adapter

HP 65W Smart Adapter

Адаптер за НР лаптоп 65W

1799.00 ден./€ 29.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 90W Smart Power Adapter

HP 90W Smart Power Adapter

HP Адаптер 90W

2099.00 ден./€ 34.21
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Original Keyboard - 250 G3

HP Original Keyboard - 250 G3

HP Оригинална тастатура за:

HP 250 G3
HP 255 G3

2599.00 ден./€ 42.36
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Original Keyboard - 350 G1

HP Original Keyboard - 350 G1

HP Оригинална тастатура за:

HP 350 G1
HP 350 G2
HP 355 G1
HP 355 G2

2599.00 ден./€ 42.36
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP USB-C Travel Adapter 65W

HP USB-C Travel Adapter 65W

Адаптер за НР лаптоп

2699.00 ден./€ 43.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Original Keyboard - 250 G4

HP Original Keyboard - 250 G4

HP Оригинална тастатура за:

HP 250 G4
HP 255 G4

2699.00 ден./€ 43.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Original Keyboard - Compaq 6710s

HP Original Keyboard - Compaq 6710s

HP Оригинална тастатура за:

HP Compaq 6710b/s
HP Compaq 6715b/s

2699.00 ден./€ 43.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP HS04 4-cell Battery

HP HS04 4-cell Battery

Оригинална батерија за HP лаптоп:

HP 250 G5 Notebook PC
HP 255 G5 Notebook PC
HP 250 G4 Notebook PC
HP 255 G4 Notebook PC

2799.00 ден./€ 45.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Original Keyboard - Compaq 530

HP Original Keyboard - Compaq 530

HP Оригинална тастатура за:

HP Compaq 510
HP Compaq 530

2799.00 ден./€ 45.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.