Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
Mini Projector OWLENZ SD20

Mini Projector OWLENZ SD20

- Светлина 600 Lumens
- Контраст 1000:1
- Резолуција 430x320 (1920x1080)

3690.00 ден./€ 60
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP H3100 White Wired Headphone

HP H3100 White Wired Headphone

HP стерео слушалки

1199.00 ден./€ 19.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
USB Drive 128GB

USB Drive 128GB- USB 2.0/3.0
- достапен во 5 бои

999.00 ден./€ 16.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
USB Drive 64GB

USB Drive 64GB- USB 2.0/3.0
- достапен во 5 бои

599.00 ден./€ 9.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
USB Drive 32GB

USB Drive 32GB- USB 2.0/3.0
- достапен во 5 бои

349.00 ден./€ 5.67
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP X1200 Flyer Red Wired Mouse

HP X1200 Flyer Red Wired Mouse

HP Mouse - жичен оптички маус

299.00 ден./€ 4.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP X1200 Revolutionary Blue Wired Mouse

HP X1200 Revolutionary Blue Wired Mouse

HP Mouse - жичен оптички маус

299.00 ден./€ 4.86
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP X3500 Wireless Mouse

HP X3500 Wireless Mouse

HP Mouse - безжичен оптички маус

799.00 ден./€ 12.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP C2710 Combo Keyboard

HP C2710 Combo Keyboard

HP Keyboard + Mouse
- безжична тастатура и оптички безжичен маус

1799.00 ден./€ 29.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
5 6 7 8

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.