Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Нов
Office Home & Business 2019

Office Home & Business 2019

Office Home and Business 2019
- Outlook
- Word
- Excel
- PowerPoint

16490.00 ден./€ 268.79
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Projector OWLENZ SD300

Projector OWLENZ SD300

- Светлина 3000 Lumens
- Контраст 2000:1
- Резолуција 1280x768 (1920x1080)

12490.00 ден./€ 203.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Android Gaming Projector OWLENZ SD80

Android Gaming Projector OWLENZ SD80

- Светлина 2300 Lumens
- Контраст 1000:1
- Резолуција 800x480 (720P/1080P)

10990.00 ден./€ 179.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 1TB M.2 NVMe

SSD OSCOO 1TB M.2 NVMe

SSD диск M.2 NVMe
- 1TB

8990.00 ден./€ 146.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

8990.00 ден./€ 146.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 1TB

SSD OSCOO 1TB

SSD диск SATA III
- 1TB
- 2.5"

7490.00 ден./€ 122.09
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64 bit

6890.00 ден./€ 112.31
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre USB-C™ Travel Dock

HP Spectre USB-C™ Travel Dock

USB-C Travel Dock

- VGA, HDMI, USB 2.0, USB 3.0

6190.00 ден./€ 100.9
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
Projector OWLENZ UC46+

Projector OWLENZ UC46+

- Светлина 1200 Lumens
- Контраст 800:1
- Резолуција 800x400 (1920x1080)

5790.00 ден./€ 94.38
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.