Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP All-in-One 27-cr0010nh (9V454EA)

HP All-in-One 27-cr0010nh (9V454EA)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

46990.00 ден./€ 765.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One 24-cr0011nh (9F2P5EA)

HP All-in-One 24-cr0011nh (9F2P5EA)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

43490.00 ден./€ 708.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP All-in-One 24-cr0010nh (9V452EA)

HP All-in-One 24-cr0010nh (9V452EA)

- Intel® Core™ i5-1335U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

43990.00 ден./€ 717.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One 24-cb1310nh (7F6B1EA)

HP All-in-One 24-cb1310nh (7F6B1EA)

- Intel® Core™ i5-1235U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

35490.00 ден./€ 578.48
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One 24-cr0009nh (9F2P4EA)

HP All-in-One 24-cr0009nh (9F2P4EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

53990.00 ден./€ 880.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP All-in-One 27-cr0008nh (9U598EA)

HP All-in-One 27-cr0008nh (9U598EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

57990.00 ден./€ 945.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP All-in-One 24-cr0015nh (93F51EA)

HP All-in-One 24-cr0015nh (93F51EA)

- Intel® Core™ i3-1315U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

31990.00 ден./€ 521.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP All-in-One 24-cr0000nh PC (9V453EA)

HP All-in-One 24-cr0000nh PC (9V453EA)

- AMD Ryzen™ 7 7730U
- РАМ Меморија: 16B
- Хард диск: 512GB SSD
- AMD Radeon™ Graphics

46990.00 ден./€ 765.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.