Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP V214a Monitor 20.7-inch

HP V214a Monitor 20.7-inch

- Монитор v214a 20.7"
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.238 mm

5490.00 ден./€ 89.27
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 20kd 19.5-inch Monitor

HP 20kd 19.5-inch Monitor

- Монитор 19.5"
- Резолуција 1440 x 900
- 16:9

5490.00 ден./€ 89.27
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch LED Monitor

SAMSUNG 24-inch LED Monitor

- 24" LED монитор
- 1920 х 1080

6490.00 ден./€ 105.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 22w Display

HP 22w Display

- 22w (21.5") IPS LED
- Резолуција 1920 x 1080

6990.00 ден./€ 113.66
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch Business Monitor

SAMSUNG 24-inch Business Monitor

- 24" LED монитор
- 1920 х 1080

7490.00 ден./€ 121.79
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 24w Display

HP 24w Display

- 24w (23.8") IPS LED
- Резолуција 1920 x 1080

7490.00 ден./€ 121.79
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch Curved Business Monitor

SAMSUNG 24-inch Curved Business Monitor

- 24" заоблен монитор
- 1920 х 1080

7590.00 ден./€ 123.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch Business Monitor

SAMSUNG 24-inch Business Monitor

- 24" LED монитор
- 1920 х 1080

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 27w Display

HP 27w Display

- HP монитор 27w 27"
- IPS
- Full HD (1920x1080)

8990.00 ден./€ 146.18
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4 5

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.