Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor 20.7-inch (3ZD27EA)

HP 290 G2 Microtower PC + HP V214a Monitor 20.7-inch (3ZD27EA)

- Intel® Core™ i3-8100
- РАМ Меморија: 4GB
- Intel UHD Graphics 630
- Хард диск: 500GB

23990.00 ден./€ 390.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 32-inch Curved Full HD Monitor

SAMSUNG 32-inch Curved Full HD Monitor

- 32" заоблен бел монитор
- 1920 х 1080

15990.00 ден./€ 260
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 28-inch UHD Monitor

SAMSUNG 28-inch UHD Monitor

- 28" UHD монитор
- 3840 х 2160

15990.00 ден./€ 260
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch High Resolution Monitor

SAMSUNG 24-inch High Resolution Monitor

- 24" LED монитор со USB-C
- 2560 х 1440

19990.00 ден./€ 325.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch High Resolution Space Monitor

SAMSUNG 27-inch High Resolution Space Monitor

- 27" монитор
- 2560 х 1440

21490.00 ден./€ 349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch LED Monitor

SAMSUNG 24-inch LED Monitor

- 24" LED монитор
- 1920 х 1080

6490.00 ден./€ 105.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 24-inch Curved Business Monitor

SAMSUNG 24-inch Curved Business Monitor

- 24" заоблен монитор
- 1920 х 1080

7590.00 ден./€ 123.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch Curved Monitor

SAMSUNG 27-inch Curved Monitor

- 27" заоблен монитор
- 1920 х 1080

10990.00 ден./€ 178.7
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SAMSUNG 27-inch Curved LED Monitor

SAMSUNG 27-inch Curved LED Monitor

- 27" заоблен монитор
- 1920 х 1080

14990.00 ден./€ 243.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.