Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
HP 250 G7 (6BP37EA)

HP 250 G7 (6BP37EA)

- Intel® Core™ i3-7020U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel® HD Graphics 620

17490.00 ден./€ 284.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G7 (6BP64EA)

HP 250 G7 (6BP64EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB
- Intel® HD Graphics 620

26490.00 ден./€ 430.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G7 (6BP14EA)

HP 250 G7 (6BP14EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 128GB SSD
- Intel® HD Graphics 620
- Windows 10 Home 64-bit

32990.00 ден./€ 536.42
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G6 (4LT05EA)

HP 250 G6 (4LT05EA)

- Intel® Core™ i3-7020U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB
- Intel® HD Graphics 620

18490.00 ден./€ 300.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.