Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
HP Pavilion 15-cs2020na (7MY53EA)

HP Pavilion 15-cs2020na (7MY53EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i3-8145U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

30990.00 ден./€ 503.9
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion - 15-cs3001nia (9ME21EA)

HP Pavilion - 15-cs3001nia (9ME21EA)

- Intel® Core™ i5-1035G1
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB SSD
- NVIDIA® GeForce® MX130

32990.00 ден./€ 536.42
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion x360 14-dh0026na (7BT48EA)

HP Pavilion x360 14-dh0026na (7BT48EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i3-8145U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

33990.00 ден./€ 552.68
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Gaming Pavilion - 15-cx0001na (4AN69EA)

HP Gaming Pavilion - 15-cx0001na (4AN69EA)

- Intel® Core™ i5-8300H
- РАМ Меморија: 8GB
- 1TB SATA + 16GB Optane
- NVIDIA® GeForce® GTX1050
- Windows 10 Home

38490.00 ден./€ 625.85
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion - 17-ab499na (4RF80EA)

HP Pavilion - 17-ab499na (4RF80EA)

- Intel® Core™ i5-8300H
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1050Ti

45290.00 ден./€ 736.42
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion 15-bc513na (7NG37EA)

HP Pavilion 15-bc513na (7NG37EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i5-9300H
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Pavilion 15-bc514na (7NE41EA)

HP Pavilion 15-bc514na (7NE41EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i7-9750H
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- Windows 10 Home 64-bit

54990.00 ден./€ 894.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Gaming Pavilion 15-dk0028na (7NC70EA)

HP Gaming Pavilion 15-dk0028na (7NC70EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i5-9300H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB SATA + 16GB Optanе
- Windows 10 Home 64-bit

55490.00 ден./€ 902.28
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Gaming Pavilion 15-dk0029na (7ND52EA)

HP Gaming Pavilion 15-dk0029na (7ND52EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i7-9750H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

65490.00 ден./€ 1064.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.