Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
HP ProBook 450 G6 (5PQ00EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ00EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- NVIDIA® GeForce® MX130

33990.00 ден./€ 552.68
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

34490.00 ден./€ 560.81
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G5 (2RS09EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS09EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Intel UHD Graphics 620
- Windows 10 Professional

36490.00 ден./€ 593.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G6 (5PQ08EA)

HP ProBook 440 G6 (5PQ08EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Intel UHD Graphics 620
- Windows 10 Professional

39490.00 ден./€ 642.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5PQ55EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ55EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 620
- Windows 10 Professional

40990.00 ден./€ 666.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 430 G6 (5PP30EA)

HP ProBook 430 G6 (5PP30EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Intel UHD 620 Graphics
- Windows 10 Professional

41990.00 ден./€ 682.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5TK28EA)

HP ProBook 450 G6 (5TK28EA)

- Intel® Core™ i7-8565U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB М.2 SSD
- Intel® UHD Graphics 620
- Windows 10 Professional

47490.00 ден./€ 772.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5TL52EA)

HP ProBook 450 G6 (5TL52EA)

- Intel® Core™ i7-8565U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® UHD Graphics 620
- Windows 10 Professional

50990.00 ден./€ 829.11
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.