Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

+ подарок HP Deskjet 2620 All In One

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

36990.00 ден./€ 601.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G6 (5PQ52EA)

HP ProBook 440 G6 (5PQ52EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i7-8565U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Pro 64-bit

56490.00 ден./€ 918.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 430 G6 (6HL44EA)

HP ProBook 430 G6 (6HL44EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel UHD 620 Graphics
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Pro 64-bit

40990.00 ден./€ 666.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (6HM17EA)

HP ProBook 450 G6 (6HM17EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i7-8565U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

41990.00 ден./€ 682.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

+ подарок HP Laserjet M15a Printer

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256 GB M.2 SSD
- Windows 10 Pro 64-bit

44990.00 ден./€ 731.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G5 (2RS05EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS05EA)

+ подарок HP Deskjet 2620 All In One

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® 930MX

39990.00 ден./€ 650.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G5 (2RR84EA)

HP ProBook 470 G5 (2RR84EA)

+ подарок HP Laserjet M15a Printer

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- Windows 10 Pro 64-bit

53490.00 ден./€ 869.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G5 (2RS09EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS09EA)

+ подарок HP Deskjet 2620 All In One

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- Windows 10 Pro 64-bit

36490.00 ден./€ 593.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5TL50EA)

HP ProBook 450 G6 (5TL50EA)

+ подарок TRUST безжичен маус

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 256GB М.2 SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

43490.00 ден./€ 707.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.