Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3 4
Нов
HP ProBook 470 G7 (8VU29EA)

HP ProBook 470 G7 (8VU29EA)

- Пристигнува наскоро

- Intel® Core™ i5-10210U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

44990.00 ден./€ 731.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G7 (8VU51EA)

HP ProBook 450 G7 (8VU51EA)

- Пристигнува наскоро

- Intel® Core™ i5-10210U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- NVIDIA® GeForce® MX130

35990.00 ден./€ 585.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 440 G7 (8MH21EA)

HP ProBook 440 G7 (8MH21EA)

- Пристигнува наскоро

- Intel® Core™ i5-10210U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

42490.00 ден./€ 690.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G7 (8VU64EA)

HP ProBook 450 G7 (8VU64EA)

- Пристигнува наскоро

- Intel® Core™ i7-10510U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB M.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

52490.00 ден./€ 853.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 440 G7 (8MH20EA)

HP ProBook 440 G7 (8MH20EA)

- Пристигнува наскоро

- Intel® Core™ i5-10210U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB M.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

43990.00 ден./€ 715.28
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN by HP 15-dc1164nia (8PJ35EA)

OMEN by HP 15-dc1164nia (8PJ35EA)


- Intel® Core™ i5-9300H
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- NVIDIA® GeForce® RTX 1650

46990.00 ден./€ 764.07
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pavilion - 17-ab499na (4RF80EA)

HP Pavilion - 17-ab499na (4RF80EA)

- Intel® Core™ i5-8300H
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 128GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1050Ti

45290.00 ден./€ 736.42
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN by HP 15-dc1003nia (7SF82EA)

OMEN by HP 15-dc1003nia (7SF82EA)

- Intel® Core™ i7-9750H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti

64990.00 ден./€ 1056.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Gaming Pavilion 15-dk0029na (7ND52EA)

HP Gaming Pavilion 15-dk0029na (7ND52EA)

- Intel® Core™ i7-9750H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 10 Home 64-bit

64990.00 ден./€ 1056.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.