Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatbed Scanner

HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatbed Scanner

- Тип на скенер: Flatbed, ADF
- Резолуција на скенирање: 1200 dpi Flatbed, 600 dpi ADF
- Длабочина (Bit Depth): 48 bith
- Брзина: 20 ppm

19990.00 ден./€ 325.84
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ScanJet Pro 3500 f1 Flatbed Scanner

HP ScanJet Pro 3500 f1 Flatbed Scanner

- Тип на скенер: Flatbed, ADF
- Резолуција на скенирање: 1200 dpi Flatbed, 600 dpi ADF
- Длабочина (Bit Depth): 48 bith
- Брзина: 25 ppm

26990.00 ден./€ 439.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ScanJet Pro 4500 fn1 Network Scanner

HP ScanJet Pro 4500 fn1 Network Scanner

- Тип на скенер: Flatbed, ADF
- Резолуција на скенирање: 1200 dpi Flatbed, 600 dpi ADF
- Длабочина (Bit Depth): 48 bith
- Брзина: 30 ppm

44990.00 ден./€ 733.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.