Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP LaserJet M111w Printer

HP LaserJet M111w Printer

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 20 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 600 х 600 dpi
- Wi-Fi

5690.00 ден./€ 92.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet M111a Printer

HP LaserJet M111a Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

4790.00 ден./€ 78.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet M211dw Printer

HP LaserJet M211dw Printer

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 600 х 600 dpi
- Duplex, Wi-Fi, Ethernet

7990.00 ден./€ 130.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP OfficeJet 202 Mobile Printer

HP OfficeJet 202 Mobile Printer

Инкџет принтер

Брзина на печатење: до 20 стр/мин
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: до 4800 dpi
Батерија

14990.00 ден./€ 244.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro M404dn

HP LaserJet Pro M404dn

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 38 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 1200 х 1200 dpi
- Дуплекс, Мрежна карта

13490.00 ден./€ 219.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T630 36-in Printer (5HB11A)

HP DesignJet T630 36-in Printer (5HB11A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 30 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

83990.00 ден./€ 1369.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T230 24-in Printer (5HB07A)

HP DesignJet T230 24-in Printer (5HB07A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

42990.00 ден./€ 700.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet M211d Printer

HP LaserJet M211d Printer

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 600 х 600 dpi
- Duplex

7190.00 ден./€ 117.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color LaserJet Pro M454dn

HP Color LaserJet Pro M454dn

Колор ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Дуплекс, мрежна карта

25990.00 ден./€ 423.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.