Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP 85A Compatible Laser Toner Cartridge

499.00 ден.
€ 8.13

Сериски број: HP285

Количина: пар.

Бренд: Premium

Категорија: Потрошен материјал

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Попуст за купени 2 тонери

Капацитет: ~1.500 страни

Компатибилен за следниве модели:

HP LaserJet Pro M1130
HP LaserJet Pro M1132
HP LaserJet Pro M1134
HP LaserJet Pro M1136
HP LaserJet Pro M1137
HP LaserJet Pro M1138
HP LaserJet Pro M1139
HP LaserJet Pro M1212f
HP LaserJet Pro M1212nf
HP LaserJet Pro M1213nf
HP LaserJet Pro M1214nfh
HP LaserJet Pro M1216nfh
HP LaserJet Pro M1217nfw
HP LaserJet Pro M1219nf
HP LaserJet Pro P1102
HP LaserJet Pro P1102w
HP LaserJet Pro P1109w

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 11 Cyan Printhead

3799.00 ден./€ 61.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 10 Black Ink Cartridge

3499.00 ден./€ 57.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 35A Black LaserJet Toner ...

3790.00 ден./€ 61.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.