Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP Original Keyboard - Compaq 530

2799.00 ден.
€ 45.62

Сериски број: 510/530

Количина: пар.

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Резервни делови

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Оригинална НР тастатура за:
 
HP 510
HP 530

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 90W Smart AC Adapter

2999.00 ден./€ 48.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 65W Smart AC Adapter

2499.00 ден./€ 40.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Original Keyboard - ProBo...

2899.00 ден./€ 47.25
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.