Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP PR06 6-cell Battery

3799.00 ден.
€ 61.77

Сериски број: QK646AA

Бренд: Battery

Категорија: Резервни делови

Залиха: Нема

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Оригинална батерија за НР компатибилна со:

HP ProBook 4330s Notebook PC
HP ProBook 4530s Notebook PC
HP ProBook 4535s Notebook PC
HP ProBook 6465b Notebook PC
HP ProBook 4540s Notebook PC

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 90W Smart AC Adapter

2999.00 ден./€ 48.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 65W Smart AC Adapter

2499.00 ден./€ 40.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Original Keyboard - ProBo...

2899.00 ден./€ 47.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.