Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP 12A Compatible Laser Toner Cartridge x2

799.00 ден.
€ 13.02

Сериски број: 2x2612A

Количина: пар.

Бренд:

Категорија: Потрошен материјал

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Капацитет: ~2 x 2.000 страни

Компатибилен за следниве модели:
 

HP LaserJet 1010
HP LaserJet 1012
HP LaserJet 1015
HP LaserJet 1018
HP LaserJet 1020
HP LaserJet 1022
HP LaserJet 1022n
HP LaserJet 1022nw
HP LaserJet 1030
HP LaserJet 1330
HP LaserJet 3015
HP LaserJet 3015 All-In-One
HP LaserJet 3020
HP LaserJet 3020 All-In-One
HP LaserJet 3030
HP LaserJet 3030 All-In-One
HP LaserJet 3050
HP LaserJet 3050 All-In-One
HP LaserJet 3052
HP LaserJet 3052 All-In-One
HP LaserJet 3055

HP LaserJet 3055 All-In-One
HP LaserJet M1005 mfp         
HP LaserJet M1319f mfp

 

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 11 Cyan Printhead

3799.00 ден./€ 61.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 10 Black Ink Cartridge

3499.00 ден./€ 57.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 35A Black LaserJet Toner ...

3790.00 ден./€ 61.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.