Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

HP HS04 4-cell Battery

2799.00 ден.
€ 45.51

Сериски број: N2L85AA

Количина: пар.

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Резервни делови

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Компатибилна со следниве модели:
 

HP 250 G5 Notebook PC
HP 255 G5 Notebook PC
HP 240 G4 Notebook PC 
HP 245 G4 Notebook PC 
HP 250 G4 Notebook PC 
HP 255 G4 Notebook PC 
Pavilion 14-ac0XX 
Pavilion 14-ac1xx 
Pavilion 14-af0XX 
Pavilion 14g-ad1XX 
Pavilion 14q-aj1XX 
Pavilion 15-ac0XX
Pavilion 15-af0XX
Pavilion 15g-ad0XX 
Pavilion 15q-aj0XX
 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 90W Smart AC Adapter

2999.00 ден./€ 48.76
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP 65W Smart AC Adapter

2499.00 ден./€ 40.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Original Keyboard - ProBo...

2899.00 ден./€ 47.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.